Komentara: 1
Pregleda: 3550

Održan košarkaški turnir "Humanost preko sporta"

24.05.2014. u 20:51h
Izvor: Subotica.com
Na košarkaškim terenima OŠ "Majšanski put" održan je humanitarni turnir na kojem je učestvovalo oko 20 ekipa, a čiji prihod od kotizacija će biti uplaćen na namenski račun Vlade Srbije, za stanovništvo iz poplavljenih područja.
Održan košarkaški turnir "Humanost preko sporta"

Naziv humanitarne akcije koja je danas održana u OŠ "Majšanski put" je "Humanost preko sporta" u okviru koje je održan turnir u basketu. Cilj turnira je da se kroz sport i druženje prikupi novac za stanovništvo iz poplavljenih područja.  Pored kotizacije koja je iznosila 1.000 dinara po ekipi, svi prisutni su mogli da prilože novčanu donaciju.

Na samom turniru pored utakmica 3 na 3 (u više starosnih kategorija) održano je i takmičenje u šutiranju trojki i slobodnim bacanjima, a za učešće u ovom dodatnom prorgamu učesnik je plaćao po 100 dinara, koje je takođe namenjeno za humanitarne svrhe.

Održan košarkaški turnir "Humanost preko sporta"

Izvor: Subotica.com
Humanitarni košarkaški turnir za pomoć nastradalom stanovništvu u poplavama Humanitarni košarkaški turnir za pomoć nastradalom stanovništvu u poplavama Humanitarni košarkaški turnir za pomoć nastradalom stanovništvu u poplavama Humanitarni košarkaški turnir za pomoć nastradalom stanovništvu u poplavama Humanitarni košarkaški turnir za pomoć nastradalom stanovništvu u poplavama Humanitarni košarkaški turnir za pomoć nastradalom stanovništvu u poplavama Humanitarni košarkaški turnir za pomoć nastradalom stanovništvu u poplavama Humanitarni košarkaški turnir za pomoć nastradalom stanovništvu u poplavama
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3550
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.