Komentara: 4
Pregleda: 2990
Foto

Održan koncert Ženskog omladinskog hora povodom Dana zaljubljenih

13.02.2014. u 10:29h
Izvor: Subotica.com
Sinoć je u Velikoj većnici Gradske kuće održan je koncert Ženskog omladinskog hora posvećen Danu zaljubljenih.
Održan koncert Ženskog omladinskog hora povodom Dana zaljubljenih

Posebni gosti su bili Jellena iz Beograda, Dušan Svilar i Bonka Georgijeva, mecosopran iz Bugarske, a u programu su nastupili i Tamburaški orkestar "Klasovi", Andrej Ademi, Lidija Ivković, Stefan Vukčević, Mario Radonjić i Boban Ivković.

Veliki broj posetilaca u svečanoj sali Gradske kuće mogao je da uživa u romantičnim muzičkim interpretacijama, a posebno raduje što je veliki broj prisutnih mlađe dobi, iako su neke izvedene kompozicije daleko starije od njih samih.

Fotografije sa dešavanja možete da pogledate u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Koncert Ženskog omladinskog hora povodom Dana zaljubljenih Koncert Ženskog omladinskog hora povodom Dana zaljubljenih Koncert Ženskog omladinskog hora povodom Dana zaljubljenih Koncert Ženskog omladinskog hora povodom Dana zaljubljenih Koncert Ženskog omladinskog hora povodom Dana zaljubljenih Koncert Ženskog omladinskog hora povodom Dana zaljubljenih Koncert Ženskog omladinskog hora povodom Dana zaljubljenih Koncert Ženskog omladinskog hora povodom Dana zaljubljenih
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 2990
Povezane teme

koncert

dušan svilar

velika većnica

dan zaljubljenih

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.