Komentara: 4
Pregleda: 3584

Održan humanitarni turnir u stonom tenisu

03.02.2014. u 00:12h
Izvor: Subotica.com
Danas je u Stonoteniskom centru Subotica održan humanitarni turnir u stonom tenisu, organizovan od strane Kancelarije za mlade Grada Subotice i u saradnji sa JKP "Stadion", Stonoteniskim savezom Subotice, kao i sa igračima i trenerima STK "Spartak".
Održan humanitarni turnir u stonom tenisu

Turnir je organizovan u želji da svi zajedno pomognu Sandri Svorcan da ode na transplantaciju srca, koja treba da se obavi u Beču.

Ovim povodom učešća je uzelo sedamdesetak takmičara. Turnir se odvijao u dve kategorije: rekreativci (ljubitelji stonog tenisa) i registrovani igrači. Kod rekreativaca prvo mesto osvojio je Vranješ Petko (STK "Mopet Vijak"), dok je u kategoriji registrovanih igrača najbolji bio Martinović Nikša (STK "Spartak").

Prikupljena sredstva u iznosu od 40.750 dinara biće uplaćena na račun u Komercijalnoj banci, a što je bliže regulisano Ugovorom o donaciji.

Organizatori se zahvaljuju svima koji su se ovom prilikom odazvali i svojim donacijama pružili podršku našoj mladoj sugrađanki Sandri Svorcan, kao i trenerima i članovima STK "Spartak", članovima Stonoteniskog saveza Subotice na tehničkoj pomoći, članovima udruženja „Photowalkers“ koji su zabeležili kamerom ovaj događaj, Školskom centru za vaspitanje i obrazovanje slušno oštećenih lica, Edukativnom Centru Roma na grupnom odazivu kao i volonterima Kancelarije za mlade na inicijativi i realizaciji. Podršku humanitarnoj akciji pružio je i Član gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam Vjekoslav Ostrogonac.

Izvor: Subotica.com
Humanitarni turnir u stonom tenisu (photo: Photowalkers) Humanitarni turnir u stonom tenisu (photo: Photowalkers) Humanitarni turnir u stonom tenisu (photo: Photowalkers) Humanitarni turnir u stonom tenisu (photo: Photowalkers) Humanitarni turnir u stonom tenisu (photo: Photowalkers) Humanitarni turnir u stonom tenisu (photo: Photowalkers) Humanitarni turnir u stonom tenisu (photo: Photowalkers) Humanitarni turnir u stonom tenisu (photo: Photowalkers)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 3584

Povezana vest

Povezane teme

stoni tenis

kancelarija za mlade

vjekoslav ostrogonac

dejana bibić

sandra svorcan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.