• Pregleda: 4534

Održan godišnji koncert KC "Arija"

Održan godišnji koncert KC "Arija"

U Dečjem pozorištu sinoć je održan četvrti po redu godišnji koncert Kulturnog centra "Arija" pod nazivom "Misli lete". Ove godine ansambl se bavio temom stalnih useljavanja i iseljavanja iz Subotice. Njihova poruka je bila da bi naš grad bio napredniji i uspešniji da su svi narodi koji žive tu ujedinili svoja znanja, mogućnosti i temperamente.

Kako je rečeno, ovo nije bio običan folklorni koncert, u našem gradu pojavio se novi žanr koji su oni nazvali "folklorni teatar".

Igrači su pored svojih plesnih i vokalnih pokazali i svoje glumačke sposobnosti. Publici koja je sinoć imala priliku da ih gleda ovaj spoj folklora i teatra veoma se dopao, te su pozdravili učesnike velikim aplauzom u nadi da će ovakvih koncerata biti još i da će oni postati tradicija ovog kulturnog centra.

Izvor: Subotica.com
3
Tijana Odgovori
Koncert je bio odlican, sve pohvale!
Suboticanka Odgovori
Koncert je bio extra....interesantan, drugaciji, pun emocija.....
Svaka cast Davoru i svima koji su zasluzni za to... :)
Daca Odgovori
Sve cestitke na koncertu. Zao mi je sto nisam mogla da prisustvujem, ali mi je vrlo drago sto je koncert bio uspesan i sto Arija i dalje postoji. Veliki pozdrav za sve i samo tako nastavite! <3
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.