Komentara: 0
Pregleda: 4168

Održan Ford Open Day

30.09.2015. u 17:01h
Izvor: Subotica.com
Grand Motors Subotica je bio domaćin Ford Open Day događaja koji je održan u petak, 25. septembra na Kelebiji.
Održan Ford Open Day

Gosti Ford Open Day događaja su proveli ugodno popodne u opuštenoj i prijatnoj atmosferi poznate Vile Majur na Kelebiji, gde su imali priliku da testiraju najnovije modele Forda.

Pored Fieste sa titulom "najbolji mali automobil" i Focusa sa titulom "najprodavaniji automobil u svetu" u svojoj klasi, na raspolaganju su bili i ostali aktuelni modeli, a apsolutne zvezde ovog događaja su terensko vozilo Ford Ranger i potpuno novi Ford Mondeo.

Održan Ford Open Day

Takođe, gosti su se upoznali sa novom Ford prodajnom akcijom koja omogućava jedinstvene uslove sa beskamatnim finansiranjem na pet godina i mesečnom ratom od 99 evra za Fiestu i 149 evra za Focus - kaže Daniel Đivanović, direktor Grand Motors Subotica

Ford je izašao sa jedinstvenom ponudom na domaćem tržištu, budući da besplatno finansiranje u saradnji sa S Leasing-om prvi put pokriva celokupan iznos izuzev učešća, omogućava period otplate u trajanju do 60 meseci i nema nikakvih skrivenih troškova, a odnosi se na modele sa već sniženim akcijskim cenama. Povodom proslave 50-og rođendana Transita, specijalne cene imaju i svi modeli sa lagera iz Transit porodice – Courier, Connect, Custom i Transit.

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser automobila marke Ford, pokrenuo je novu prodajnu akciju koja omogućava kupcima da prvi put po ovako povoljnim uslovima dođu do novog automobila. Pripremljene su znatno niže cene od redovnih, uz mogućnost beskamatnog finansiranja na period do pet godina.

Izvor: Subotica.com
Ford Open Day Ford Open Day Ford Open Day Ford Open Day Ford Open Day Ford Open Day Ford Open Day Ford Open Day
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4168
Povezane teme

ford subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.