Komentara: 0
Pregleda: 2844

Održan "Fair Play Football Roadshow" turnir u malom fudbalu

22.09.2013. u 11:56h
Izvor: Subotica.com
Sportsko udruženje "Oltalom" iz Mađarske sa podrškom "FIFA Football for Hope", sedmi put organizuje Fair Play Fotball Roadshow u Mađarskoj i u susednim zemljama (Srbija, Slovačka, Rumunija), u cilju promocije sporta kroz igru i druženje.
Održan "Fair Play Football Roadshow" turnir u malom fudbalu

Ove godine „Fair Play Football Roadshow” po prvi put održao se u Subotici na terenu Sportsko rekretaivnog centru u Prvomajskoj ulici.

Učestvovalo je osam ekipa iz Subotice, Beograda, Mađarske i Rumunije, koji su se takmičili u malom fudbalu, ali bez sudija, žutih i crvenih kartona i isključenja, dok je svaki eventualni nesporazum rešavan uz asistenciju medijatora, u duhu fer pleja.

Marta Dobo, član Gradskog veća zadužena za međunarodnu i regionalnu saradnju pozdravila je prisutne i ujedno otvorila turnir.

Izvor: Subotica.com
Turnir u malom fudbalu "Fair Play Football Roadshow" Turnir u malom fudbalu "Fair Play Football Roadshow" Turnir u malom fudbalu "Fair Play Football Roadshow" Turnir u malom fudbalu "Fair Play Football Roadshow" Turnir u malom fudbalu "Fair Play Football Roadshow" Turnir u malom fudbalu "Fair Play Football Roadshow" Turnir u malom fudbalu "Fair Play Football Roadshow" Turnir u malom fudbalu "Fair Play Football Roadshow"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2844
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.