Komentara: 11
Pregleda: 5990
Foto

Održan "Dan otvorenih vrata" u Policijskoj upravi

14.03.2018. u 14:43h
Izvor: Subotica.com
U Policijskoj upravi Subotica danas je održan „Dan otvorenih vrata“, u okviru koga je svim zainteresovanim predstavljen rad policije i sve ono što je potrebno za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.
Održan "Dan otvorenih vrata" u Policijskoj upravi

Predavanju je prisustvovalo oko 30 mladih ljudi, koji su se javili na konkurs za nove policijske službenike, koji je raspisalo Ministarstvo unutrašnjih poslova. Zbog potrebe većeg broja policajaca na terenu konkurs je raspisan za 650 policijskih službenika na nivou republike, od kojih će 20 dobiti posao u našem gradu.

- Pre zaposlenja, pred mladim kandidatima, koji moraju da imaju završenu četvorogpdišnju školu, je stručno osposobljavanje u trajanju od 18 meseci sa pripravničkim stažom, a posle  uspešno završene osnovne policijske obuke, stiče se mogućnost zapošljavanja u Ministarstvu unutrašnjih poslova u svojstvu policijskog službenika – objasnio je Igor Velimirović, zamenik načelnika PU Subotica. - To je uslov da bi neko mogao da postane policajac i zasnuje radni odnos u MUP-u. Svi mi moramo da prođemo osnovnu policijsku obuku da bi mogli da obavljamo ovaj izuzetno težak i odgovoran posao, da se bavimo policijskom profesijom. Sada je konkurs za 20 mesta, a svi koji ne uspeju ovoga puta, savetujemo da ne posustaju.

Održan "Dan otvorenih vrata" u Policijskoj upravi

Među brojnim mladima, koji došli da čuju prezentaciju, bilo je i dosta devojaka, koje ne kriju da jedva čekaju da obuku plavu uniformu.

- Oduvek sam želela da budem u uniformi i da pomažem mojim sugrađanima i svim građanima ove zemlje. To je plemenit posao i volela bih da se njime i bavim - kaže Bojana Konjević, kandidat za policijskog službenika.

Održan "Dan otvorenih vrata" u Policijskoj upravi

Izvor: Subotica.com
Dani otvorenih vrata Policijske uprave Subotica - promotivna tribina Dani otvorenih vrata Policijske uprave Subotica - promotivna tribina Dani otvorenih vrata Policijske uprave Subotica - promotivna tribina Dani otvorenih vrata Policijske uprave Subotica - promotivna tribina Dani otvorenih vrata Policijske uprave Subotica - promotivna tribina Dani otvorenih vrata Policijske uprave Subotica - promotivna tribina Dani otvorenih vrata Policijske uprave Subotica - promotivna tribina Dani otvorenih vrata Policijske uprave Subotica - promotivna tribina
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 11
Pregleda: 5990
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

Policija Subotica

dan otvorenih vrata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.