Komentara: 0
Pregleda: 10028

Održan 6. Sajam venčanja u Subotici

12.03.2017. u 13:18h
Izvor: Subotica.com
U bajkovitom ambijentu Atriuma hotela „Galleria“ u subotu je održan šesti Sajam venčanja, koji je okupio oko 35 izlagača i veliki broj posetilaca.
Održan 6. Sajam venčanja u Subotici

Budućim mladencima svoju ponudu predstavili su saloni venčanica, zlatare, hoteli i restorani, agencije za dekoraciju, agencije za organizaciju venčanja, cvećare, poslastičarske radnje, frizerski i kozmetički saloni, fotografi...

Po prvi put među izlagačima bili su gosti iz Novog Sad i Beograda, koji su prepoznali naš grad kao potencijalno tržište i ponudili proizvode, poput suvog leda, i usluge kojih kod nas još uvek nisu zastupljene u velikoj meri. Pred posetiocima bile su posebne ponude, brojni vaučeri sa popustima, kao i specijalne cene, koje su važile samo na Sajmu venčanja, tako da su budući mladenci na jednom mestu i po najpovoljnijim uslovima mogli da pronađu sve što im treba i da bez brige stanu na ludi kamen.

- Ideja o Sajmu venčanja počela je 2012. godine i svake godine smo se trudili da ga obogatimo i unapredimo, zato nam je drago što broj posetilaca i izlagača govori u prilog toj ideji. Subotica je prepoznala ovu manifestaciju, kao i potrebu da se ona tradicionalno da se održava, a prostor hotela „Galleria“ je najidealniji za to – ističe Branimir Cigale, organizator Sajma venčanja. - Posle beogradskog Sajma venčanja u hotelu Hajat, verujem da smo organizaciono najdosledniji jednom ovakvom događaju i već smo prevazišli granice Subotice, jer je Sajam postao prepoznatljiv u celom regionu.

Izvor: Subotica.com
6. Sajam venčanja u Subotici 6. Sajam venčanja u Subotici 6. Sajam venčanja u Subotici 6. Sajam venčanja u Subotici 6. Sajam venčanja u Subotici 6. Sajam venčanja u Subotici 6. Sajam venčanja u Subotici 6. Sajam venčanja u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 10028
Povezane teme

sajam venčanja subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.