Komentara: 1
Pregleda: 5597

Održan 6. Festival mlade rakije u Ljutovu

09.11.2013. u 17:26h
Izvor: RTV Yueco
Na šestom Festivalu mlade rakije koji se održava u Ljutovu najbolja rakija je od Ivana Budimčevića, pa Jovana Radulovića i Zorana Mamužića, ocenio je stručni žiri. Festival je i ove godine privukao veliki broj posetilaca i izlagača u odnosu na prethodne godine i polako postaje tradicija. Pored najbolje rakije, proglašene su i najbolje rakije po sortama voća od kojih su pravljene.
Održan 6. Festival mlade rakije u Ljutovu

Branislav Nikolić, prošlogodišnji šampion  Festivala mlade rakije kaže da svake godine učestvuje sa svojim proizvodima. Na festivalu se predstavilo 40 izlagača sa oko 88vrsta rakija, a najbolje su izabrane u šest kategorija.

Festival je počeo da se održava 2008. godine kada je bilo svega 9 izlagača i od tada do danas prerastao je u tradicionalnu manifestaciju u Ljutovu. Izlagači su uglavnom bili iz Subotice i okoline, ali bio je i iz Apatina, Beograda i Požarevca.

Prisutni su imali priliku da probaju 9 vrsta rakija i organizatori objašnjavaju da je svake godine sve više izlagača i posetilaca. Cilj je da Festival postane turistička manifestacija.

Izvor: RTV Yueco
6. Festival mlade rakije 6. Festival mlade rakije 6. Festival mlade rakije 6. Festival mlade rakije 6. Festival mlade rakije 6. Festival mlade rakije 6. Festival mlade rakije 6. Festival mlade rakije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5597
Povezane teme

festival mlade rakije ljutovo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.