Komentara: 7
Pregleda: 5113

Održan 4. Nomadski vikend ljubitelja renoa 4

21.06.2014. u 15:12h
Izvor: Subotica.com
Na Paliću je održan 4. tradicionalni Nomadski vikend ljubitelja i ponosnih vlasnika francuskog modela reno 4. Ovaj skup je međunarodnog karaktera i ove godine je okupio veliki broj kako "četvorki" tako i onih koji su iskoristili ovu priliku za druženje i zabavu uz kotliće na Muškom štrandu.
Održan 4. Nomadski vikend ljubitelja renoa 4

Vlasnici i ljubitelji popularnog renoa 4 okupili su se po četvrti put na obali jezera Palić i u velikom broju izložili svoje četverotočkaše na velikom parkingu ispred Muškog štranda.

Paralelno sa izložbom ovih automobila, kojih je samo tokom prepodneva bilo preko 60 iz svih krajeva Srbije ali i država regiona, organizovano je i kuvanje kotlića uz srdačno druženje i živu muziku,  razmenjivanje iskustva, ali i evociranje uspomena vezanih za prijašnje skupove.

Posle izlaganja na velikom parkingu automobili su se na kratko preselili u okolinu Velike terase gde su mamili poglede prolaznika.

Veliki broj "četvorki" došao je samo na druženje, ali određeni broj je došao da se pohvali i pokaže svoje jedinstvene primerke, drugačije i autentične, od interijera do spoljih dekoracija.

Održan 4. Nomadski vikend ljubitelja renoa 4

Izvor: Subotica.com
IV Nomadski vikend ljubitelja renoa 4 IV Nomadski vikend ljubitelja renoa 4 IV Nomadski vikend ljubitelja renoa 4 IV Nomadski vikend ljubitelja renoa 4 IV Nomadski vikend ljubitelja renoa 4 IV Nomadski vikend ljubitelja renoa 4 IV Nomadski vikend ljubitelja renoa 4 IV Nomadski vikend ljubitelja renoa 4
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 5113

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.