Komentara: 2
Pregleda: 3213

Održan 3. Kraljevski bal - humanost na delu

25.02.2016. u 01:07h
Izvor: Subotica.com
Udruženje Kraljevina Srbija G.O Subotica u saradnji sa Dečjim pozorištem je u subotu 20. februara 2016. godine, organizovalo 3. Kraljevski bal.
Održan 3. Kraljevski bal - humanost na delu

Sav prihod sa humanitarne predstave je bio namenjen našim malim sugrađanima iz školskog centra "Dositej Obradović" u Subotici. Glumci Dečjeg pozorišta su sa predstavom Mi-ši-ko i Mi-ši-san izmamili salve oduševljenja svih prisutnih u sali. Nastavilo se sa nastupom plesnog studija Mon Miraž koji su plesom i igarom pobrali sve simpatije prisutnih i napravili uvod u Kraljevski bal na koji su bili pozvani svi, da zajedno plešu i igraju na pozornici, i deca i roditelji i bake i deke. Prelepa slika nasmejanih roditelja i oduševljene dece ali i glimaca i plesača je nešto o čemu će se još dugo pričati. Nakon toga sve prisutne je u holu čekalo prigodno posluženje sa Kraljevskom tortom.

Održan 3. Kraljevski bal - humanost na delu

Veličanstvena manifestacija i humanost svih posetilaca na delu kao pomoć deci iz školskog centra "Dositej Obradović" koja su osim materijalnih sredstava koja su prikupljena na 3. Kraljevskom balu dobila mnogo više, nešto što će pamtiti još dugo, dugo. Osmeh i sreća na njihovim licima je dokaz da smo u tome uspeli.

Održan 3. Kraljevski bal - humanost na delu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 3213
Povezane teme

udruženje kraljevina srbija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.