Komentara: 2
Pregleda: 2243
Foto

Održan 3. Festival nauke u OŠ „Kizur Ištvan“

27.11.2021. u 12:28h
Izvor: Subotica.com
OŠ „Kizur Ištvan“ bila je domaćin trećeg Festivala nauke, koji je i ovoga puta na zanimljiv način predstavio nastavno gradivo koje se uči u višim razredima osnovne škole.
Održan 3. Festival nauke u OŠ „Kizur Ištvan“

Festival nauke je okupio više od stotinu učesnika koji su posetiocima prikazali lepote fizike, hemije, robotike, sportskog poligona, dramske sekcije…

- S obzirom da smo u neposrednom radu sa đacima, mogli smo da organizujemo Festival nauke, po ideji našeg informatičara Zoran Vukovića da se svi predmeti predstave na interesantan način. Tako će budući prvaci i mlađi đaci mogu da vide šta ih čeka – kaže Dejan Anđelović, direktor OŠ “Kizur Ištvan”. – Svi predmeti su oko nas, okruženi smo njima i sve što piše u knjigama je poteklo iz prirode. Čovek sa podozrenjem prihvata nešto što ne zna,a upravo ovaj festival omogućava da upoznamo decu sa novim tehnologijama i načinima učenja. Spoj inovacija i tradicije u obrazovanju je veoma važno.

Održan 3. Festival nauke u OŠ „Kizur Ištvan“

Deca su itekako uživala u pravljenju maski, izvođenju eksperimenata, pravljenju robota, ali I oprovali se na poligonu.

Izvor: Subotica.com
IV Festival nauke u "Kizuru" IV Festival nauke u "Kizuru" IV Festival nauke u "Kizuru" IV Festival nauke u "Kizuru" IV Festival nauke u "Kizuru" IV Festival nauke u "Kizuru" IV Festival nauke u "Kizuru" IV Festival nauke u "Kizuru"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2243
Povezane teme

Škola Kizur Ištvan

OŠ Kizur Ištvan

dejan anđelović

festival nauke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.