Komentara: 0
Pregleda: 2588
Foto

Održan 1. Biznis šahovski Kup

13.02.2024. u 10:50h
Izvor: Subotica.com
U petak 9. februara, održao se prvi Biznis šahovski Kup. U organizaciji "Šah Art" kluba u saradnji sa InspiraHub-om, u prostoru cooworking centra na Korzou okupilo se 8 ekipa sastavljenih od po 4 igrača koji su predstavljali svoje firme i radne organizacije.
Održan 1. Biznis šahovski Kup

Tokom zanimljivih borbi na 64 crno-bela polja takmičari su se međusobno nadmudrivali, a u pauzama sticali poznanstva i razvijali potencijale poslovne saradnje.

Među učesnicima su se našli: "Inspira grupa", "ICBTech", "Swarovski", "Flender", "Cekor", "Imba", "Mali talenti", "Liberland", kao i domaćini ispred "Inspira HUB-a".

Održan 1. Biznis šahovski KupIako je rezultat bio u drugom planu, a fokus na prepoznavanju šaha kao alata za razvoj strateškog razmišljanja, treba istaći da su šampionski pehar poneli gosti iz "Mikro države Liberland", srebrni su bili zaposleni u "Inspira grupi" iz odeljka "Polovnih automobila", dok je bronzana medalja pripala Predškolskoj ustanovi "Mali talenti".

Takmičari su izrazili želju za novim šahovsko-poslovnim susretima, a organizatori veruju da će u naredom periodu još više kompanija prepoznati potencijal ovakvih događaja.

Izvor: Subotica.com
1. Biznis šahovski kup 1. Biznis šahovski kup 1. Biznis šahovski kup 1. Biznis šahovski kup 1. Biznis šahovski kup 1. Biznis šahovski kup 1. Biznis šahovski kup 1. Biznis šahovski kup
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 meseca i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2588
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.