Komentara: 124
Pregleda: 15452

Odbornik SNS-a Gojko Radić reizabrani član predsedništva ove stranke

25.01.2014. u 16:48h
Izvor: Subotica.com
Na današnjoj sednici predsedništva SNS-a, stranke koja je na poslednjim izborima dobila najveću podršku na republičkom nivou odlučeno je da će novi-stari predsednik ostati Aleksandar Vučić, kao i da će se njihova stranka založiti za vanredne parlamentarne izbore koji bi trebalo da budu održani u martu ove godine. Kao jedan od članova predsedništva stranke reizabran je odbornik subotičke Skupštine Gojko Radić.
Odbornik SNS-a Gojko Radić reizabrani član predsedništva ove stranke

Kao najzanimljiviji detalj sa današnje stranačke skupštine SNS-a, za subotičku javnost verovatno će najinteresantnije biti to što je Gojko Radić, odbornik u gradskoj Skupštini reizabran za člana predsedništva, što mu garantuje da će biti čovek koji ima podršku "centrale", što dalje može da utiče na razvoj političke situacije na nivou grada Subotice, direktno na GrO SNS, a indirektno na nedavno formiranu koaliciju i ljude koji su je vodili.

S obzirom na to da već neko vreme u Subotici funkcionišu dve paralelne struje SNS-a, iako jedna struja ne učestvuje aktivno u političkom životu grada, ove promene bi mogle da se odraze na situaciju unutar Gradskog odbora ove političke stranke i donesu određene promene u koaliciji na nivou Subotice.

Pre desetak dana predstavnici aktuelne gradske koalicije su poslali pismo predsedniku SNS-a Aleksandru Vučiću u kojem traže da zvanični pregovarači u ime SNS-a za Suboticu ne budu upravo Gojko Radić i Bogdan Laban, ali današnji reizbor Radića u predsedništvo stranke indirektno je pokazalo da to neće biti slučaj, odnosno da će "Radićeva struja" imati podršku u vrhu SNS-a.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 124
Pregleda: 15452
Povezane teme

srpska napredna stranka

gojko radić

bogdan laban

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.