Komentara: 0
Pregleda: 2183

Odbojkašice Srbije pobedile Francusku u dva meča, u prepunoj Hali sportova

13.06.2011. u 23:43h
Izvor: RTV
Odbojkašice Srbije pobedile Francusku u dva meča, u prepunoj Hali sportova

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je juče u Subotici selekciju Francuske sa 3:0 (25:16, 25:16, 25:17), u drugoj utakmici trećeg vikenda A grupe Evropske lige. Prvi meč u subotu, takođe u Subotici, Srbija je dobila rezultatom 3:2. U utakmicama četvrtog vikenda A grupe odbojkašice Srbije gostuju u Francuskoj 17. i 18. juna.

Pred oko 2.000 gledalaca u dvorani "Dudova šuma", sudili su Iskra Zidanić iz Hrvatske i Štefan Grider iz Švajcarske.

Odbojkašice Srbije su i drugi put zasluženo bile bolje od Francuskinja, a kao i dan ranije, atmosfera u dvorani "Dudova šuma" bila je odlična. Subotičani su ostvarili rekord u poseti u ovogodišnjem izdanju Evrolige, jer je dve utakmice Srbije i Francuske posmatralo je više od 4.000 gledalaca.

Srpkinje su lako zabeležile šesti ovosezonski trijumf. Za razliku od prvog meča sa Francuskom, u drugom su igrale s punom koncentracijom, bez oscilacija.

Od početka setova izabranice selektora Zorana Terzića su diktirale ritam, pa njihova pobeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2183
Povezane teme

hala sportova subotica

subotička hala sportova

evroliga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.