Komentara: 0
Pregleda: 2400

Odbojkašice Spartaka ubedljive protiv Kraguja

27.02.2016. u 09:28h
Izvor: TV Subotica
Odbojkašice Spartaka savladale su Kraguj Volejform rezultatom 3-0 (25-18, 25-12 i 25-17) u meču šesnaestog kola Wienerstadtische superlige. Do novog trijumfa Subotičanke su stigle nakon sat vremena igre.
Odbojkašice Spartaka ubedljive protiv Kraguja

Spartak je od prvog do poslednjeg minuta kontrolisao utakmicu protiv poslednjeg tima na tabeli. Kragujevčanke su u prvom setu pružale kakav takav otpor sve  do rezultata 16-12, nakon čega su osvojile samo dva poena do kraja seta.

U drugom setu domaće odbojkašice igrale su još ubedljivije nego u prethodnom i ovaj period igre završen je za nepunih dvadeset minuta. Nakon dva lako dobijena seta plavo – bele su početkom trećeg dozvolile sebi malo opuštanje pa je ekipa Kraguja u par navrata imala i minimalnu prednost. Takva situacija nije dugo potrajala, odbojkašice Spartaka dovele su svoju igru do nivoa iz prethodna dva perioda i ubrzo vratile prednost koja je do kraja samo rasla.

U pobedničkom taboru Aleksandra Cvetićanin osvojila je 17 poena a Jelena Oluić 14, dok je kod Kragujevčanki bolja od ostalih bila Sara Pavlović sa 11 poena.

U narednom kolu odbojkašice Spartaka putuju u Beograd gde ih očekuje duel sa Crvenom zvezdom.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2400
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.