Komentara: 2
Pregleda: 3284

Odbojkašice Spartaka poslednje na memorijalu "Dragan Šakota"

10.10.2016. u 10:02h
Izvor: Subotica.com
U petak i subotu u Beogradu je odigran 15. Memorijalni turnir "Dragan Šakota" na kojem su pored domaćina učešće obrenovački TENT, Jedinstvo iz Stare Pazove i subotički Spartak. "Golubice" su na ovom turniru upisale oba poraza i zauzele poslednje mesto.
Odbojkašice Spartaka poslednje na memorijalu "Dragan Šakota"

Prvog dana Jedinstvo je bilo bolje od Spartaka sa 3:0, dok je Crvena zvezda savladala TENT, takođe sa 3:0. U finalu 15. memorijala u subotu Crvena zvezda je savladala  Jedinstvo sa 3:2, dok su "golubice" u borbi za treće mesto poražene od TENT-a sa 3:0 (25:21, 25:23, 25:15).

Ovaj turnir je ujedno bio i generalna proba pred početak nove sezone koja počinje predstojeći vikend, a Spartak u 1. kolu dočekuje Železničar iz Lajkovca.

Učesnici Wiener städtische Superlige u sezoni 2016/17 su: Vizura (Beograd), Dinamo (Pančevo), Železničar (Lajkovac), Jedinstvo (Užice), MD Zrenjanin, Jedinstvo (Stara Pazova), Spartak, Futog, Crvena zvezda (Beograd) i Tent (Obrenovac).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3284
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.