Komentara: 4
Pregleda: 2405

Odbojkašice Spartaka poražene od Zvezde posle pet setova

10.03.2016. u 12:25h
Izvor: Subotica.com
U meču 17. kola odigranom sinoć u u Beogradu odbojkašice Spartaka poražene su od Crvene zvezde posle pet setova. Ekipe su se smenjivale u prednosti, a u odlučujučem setu bolje su se snašle Beograđanke. U poslednjem kolu ligaškog dela Spartak u subotu dočekuje "MD Zrenjanin".
Odbojkašice Spartaka poražene od Zvezde posle pet setova

Subotičanke su u ovom meču bile blagi favorit, ali nisu uspele na terenu da taj epitet i opravdaju.

Meč je obeležila promenljiva igra na obe strane, a jedino je prvi set doneo izjednačenu borbu do samog kraja, kada su se crveno-bele bolje snašle i povele 1:0. Povele su domaće i na startu drugog dela igre, ali Spartak je ubrzo odgovorio i furioznom serijom u završnici seta lako stigao do izjednačenja.

Na kraju trećeg seta ekipa Radovana Dabića došla je do preokreta i činilo se da je uspostavljena kontrola nad mečom i da će se zabeležiti očekivana pobeda, ali pitala se i ekipa Crvene zvezde koja je agresivijom igrom i boljom igrom u polju uspela prvo da izjednači, a zatim i u odlučujućem setu u potpunosti dokrajči "golubice" koje su već ranije obezbedile četvrtu poziciju pred plejof, pa je vrlo moguće da su time i izgubili takmičarski motiv.

Crvena zvezda – NIS Spartak 3:2 (25:23, 17:25, 19:25, 25:18, 15:13)

Crvena zvezda: Sekulić 10, Čanak 13, Marinković 16, Radmilović 7, Jakšić 7, Milenković 19, Zlatić (libero), Rosić, Brđović, Bukilić, Ašonja, Lekić. Trener: Mirjana Musulin.

NIS Spartak: Jović 6, Cvetićanin 26, Sredić 14, Antanasijević 2, Bogdanović 14, Oluić 24, Matić (libero), Jegdić (libero), Prolić, Dabić 1, Vučković, Živanović. Trener: Radovan Dabić.

Posle 17 odigranih mečeva u Superligi plavo-bele iz Subotice čvrsto drže poziciju broj 4. U poslednjem kolu pred plejof Spartak će dočekati petoplasiranu ekipu "MD Zrenjanin". Meč se igra u subotu od 19 časova u Hali sportova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 2405
Povezane teme

ženska odbojka

ženski odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.