Komentara: 6
Pregleda: 2210

Odbojkašice Spartaka poražene od Dinama u Pančevu (3:0)

12.12.2016. u 12:42h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka poražene su i u Pančevu od Dinama rezultatom 3:0, a u narednom kolu gostuju u Lajkovcu.
Odbojkašice Spartaka poražene od Dinama u Pančevu (3:0)

Ženski odbojkaški klub "Spartak" ambiciozno je ušao u sezonu, sa željom da se još jednom umeša u trku za titulu, ali tek dve pobede u 9 susreta govore o nekoj drugoj realnosti. "Golubice" su u subotu posle gostovanja u Pančevu vezale šesti poraz i trenutno se ne nazire kraj ove crne serije.

Da li je u pitanju kriza rezultata ili je jednostavno takav fond igračica da po kvalitetu (ili iskustvu) ne mogu da igraju ove sezone u najelitnijem rangu nismo uspeli da saznamo u ŽOK "Spartak" jer se niko ne oglašava, niti preduzima neke vidljive korake da se u neku ruku pokuša spasiti sezona, ime Spartaka u ženskoj odbojci, ali i samopouzdanje igračica koje su očigledno postale glineni golubovi za ostatak  Superlige.

Nadamo se da će rukovodstvo Spartaka što pre reagovati, konkretno i dugoročno, jer ovako se ne piše ništa dobro, nikome.

Dinamo - Spartak 3:0  (25:18, 27:25, 25:22)

Spartak: Jović 11, Cicić, Rajlić 16, Cvetičanin 6, Marić, Vučković 1, Bogdanović 10, Prolić, Jegdić, Dabić 3, Batinić, Živanović

U 10. kolu Spartak ponovo gostuje, ovaj put u Lajkovcu ekipi Železničara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 2210
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.