Komentara: 9
Pregleda: 3922

Odbojkašice Spartaka dobile novog trenera

05.08.2016. u 14:36h
Izvor: Subotica.com
Ženski odbojkaški klub "Spartak" za relativno kratko vreme promenio je još jednom trenera. Novi šef struke biće poznato lice subotičkoj sportskoj javnosti, iskusni Goran Ilić koji je nasledio Radovana Dabića.
Odbojkašice Spartaka dobile novog trenera

Ilić je već sarađivao sa ŽOK "Spartak", kao i sa MOK "Spartak", a u međuvremenu je stekao međunarodno iskustvo sa klubovima koje je vodio u Ujedinjenim arapskim emiratima. Iskusni stručnjak je nasledio Dabića koji je prošle sezone prvi put u karijeri vodio ženski kolektiv, prvenstvo završio na četvrtom mestu, a u plejofu ispao u polufinalu od budućeg šampiona države - Vizure.

Po rečima Ilića pored želje da trenersku karijeru nastavi u Srbiji, iako je imao dosta uspeha u UAE, presudili su porodični razlozi. Sportskih motiva mu sigurno neće faliti, a ŽOK "Spartak" će i ove godine pokušati da dođe do prve titule šampiona države.

Novi šef struke ŽOK "Spartak" biće prinuđen da ponovo pravi ekipu, a nije isključeno da će šansu pružiti mlađim odbojkašicama iz Spartakovih mlađih kategorija koje sa uspehom vodi nekadašnji trener prvog tima Damir Petković.

Pripreme za novu sezonu počinju od ponedeljka, a već sada se zna da iste neće započeti Oluić i Antanasijević koje su pronašle novi klub. Prvenstvo počinje sredinom oktobra, a "golubice" će još nastupati u nacionalnom Kup takmičenju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 3922

Povezana vest

Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.