Komentara: 0
Pregleda: 2037

Odbojkašice dočekuju, odbojkaši gostuju

08.11.2012. u 16:34h
Izvor: RTV Yueco
Odbojkašice dočekuju, odbojkaši gostuju

Odbojkašice Spartaka dočekuju ekipu Jedinstva

Odbojkašice Spartaka u nastavku super lige dočekuju ekipu Jedinstva iz Stare Pazove.

U predhodnom kolu igračice Spartaka poražene su u Beogradu od Crvene Zvezde rezultatom 3:1. Trenutno je ekipa Damira Petkovića na drugom mestu superligaškog društva. Ekipa Vizure trenutno je prvoplasirana ekipa na tabeli, ekipa koja je dosada pokazala najviše u dosadašnjem delu šampionata.

Bez obzira na poraz u Beogradu igračice Spartaka neodustaju od plasmana kada je u pitanju gornji deo tabele. I ove takmičarse sezone,liga je dosta izjednačena.U sam vrh izdvojile su se Vizura, Crvene Zvezda i odbojkašice Spartaka. Sutrašnji protivnik u Suboticu dolazi sa učinkom od dve pobede i dva poraza.

Utakmica se igra sutra (petak) u Hali sportova od 19 časova.

Odbojkaši Spartaka gostuju Crvenoj zvezdi

U meču petog kola super lige za odbojkaše, igrači Spartaka gostuju sutra u Beogradu gde će se sastati sa ekipom Crvene Zvezde, koja trenutno deli prvo mesto sa ekipom Đerdapa. Posle odigrana četiri kola ekipa Gorana Ilića trenutno je na osmom mestu sa osvojenih pet bodova.

Da ni jednoj ekipi neće biti lako sa igracima Spartaka videlo se i u predhodnom kolu protiv ekipe Radničkog iz Kragujevca. Ekipa Spartaka posle 0:2 uspela je da se vrati u igru i rezultat preokrene u svoju korist.

Sutrašnja utakmica se igra sutra (petak) u Beogradu od 18 časova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2037
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

odbojkaški klub crvena zvezda

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.