Komentara: 0
Pregleda: 1160

Odbojkaši Spartaka večeras dočekuju Vojvodinu u 1/8 finala Kupa

24.11.2015. u 14:35h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka večeras dočekuju Vojvodinu u 1/8 finala Kupa

Danas i sutra igraju se mečevi 1/8 finala Kupa Srbije, a voljom žreba subotički plavo-beli dočekaće novosadske crveno-bele. Duel superligaša i prvoligaša mogao bi da donese zanimljiv, uzbudljiv i sadržajan meč dve ekipe koje su dobro odigrale u dosadašnjem delu sezone pa iak igraju u dva različita ranga nema sumnje da će domaći biti motivisaniji da pred domaćom publikom mogu da igraju, pa što da ne i pobede, novosadskog superligaša, lidera tog ranga.

Oba aktera večerašnjeg duela u Subotici ostvarili su pobede u poslenjim prvenstvenim mečevima, s tim da je Vojvodina svom meč odigrala u petak, dok je Spartak igrao protiv Novog Sada u nedelju.

Meč osmine finala Kupa Srbije između Spartaka i Vojvodine igaće se subotičkoj Hali sportova od 19 časova, a ulaz je besplatan. Do finalne serije igra se na jednu pobedu.

Pored duela u Subotici, za prolaz među osam najboljih ekipa boriće se i Klek – Crvena zvezda, Mladi radnik – Požarevac, Kosovska Mitrovica – Radnički Kragujevac, Jedinstvo Stara Pazova – Spartak Ljig, Toplički vitezovi Kuršumlija – Novi Pazar, Niš – Inđija, kao i Železničar – Ribnica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1160

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.