Komentara: 0
Pregleda: 2118

Odbojkaši Spartaka teško do pobede u Jagodini (2:3)

31.10.2016. u 10:50h
Izvor: Subotica.com
U meču 3. kola Prve lige za odbojkaše viđeno je dosta neizvesnost i lepih akcija. Teško gostovanje Spartaka u Pomoravlju ali ipak pobeda je ostvarena.
Odbojkaši Spartaka teško do pobede u Jagodini (2:3)

Tvrda ekipa Jagodine još jednom je pokazala zube pred domaćom publikom, ali epilog i ovog meča bio je na strani gsotujuće ekipe, ovaj put Spartaka, koji je bio uspešniji sa 3:2, čim je zadržao niz nepobedivosti 3/3 i drži poziciju broj 3.

Jagodinci su u neizvesnoj završnici došli u prednost u setovima, ali u naredna dva Subotičani su igrali bolje, koncentrisanije i preciznije, pa je došao preokret za 1:2. U četvrtom setu domaći ponovo hvataju zalet i daju do znanja da neće tek tako položiti oružje, pa je meč otišao u peti, odlučujući set koji je, kao i u većem delu meča, odlučila veća koncentracija u završnici.

Na sreću ekipe sa severa Bačke, koncentracija, spretnost, znanje i sreća bili su njihov saveznik i peti seti je značio i konačnu pobedu Spartaka, ali "samo" dva boda protiv ratnički raspoloženih "ćurana".

Jagodina - Spartak 2:3 (25:23, 19:25, 17:25, 26:24, 13:15)

U narednom kolu ekipa Igora Žakića kući dočekuje jednu od tri ekipe koja ove sezone ne zna za ukus pobede, a to je FAP livnica iz Prijepolja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2118
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.