Komentara: 0
Pregleda: 2601

Odbojkaši Spartaka sve bliži baražu za povratak u Superligu

13.03.2016. u 11:44h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka ostvarili su sedmu pobedu u nizu i popeli se na poziciju broj dva koja im garantuje baraž za povratak u superligaško društvo. U petak je na gostovanju savladana Kosovska Mitrovica, a do kraja "golubovi" će odigrati još četiri meča, po dva domaćinstva (Bavanište i Smederevo) i dva gostovanja (Jagodina i Jedinstvo).
Odbojkaši Spartaka sve bliži baražu za povratak u Superligu

U 18. kolu odigranom u Leposaviću u južnoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji ekipa Igora Žakića je maksimalnim rezultatom savladala ekipu Kosovske Mitrovice, po setovima 19:25, 20:25, 23:25.

Kao što se može videti iz rezultata najveća borba je vođena u trećem setu, ali kvalitet, znanje i pomalo sportske sreće u tim odlučujućim momentima bili su na strani ekipe sa severa Bačke koja je tako zasluženo slavila i ostvarila jednu od najbitnijih pobeda u ovom drugom delu sezone.

Na ruku im je išao i poraz ekipe Mladog radnika koji je sinoć izgubio u Smederevu (3:1) čime je Spartak "preoteo" poziciju broj dva.

U narednom kolu Spartak na svom terenu dočekuje ekipu Bavaništa, zatim gostuje Jagodini, pa dočekuje Smederevo, a u poslednjem kolu gostuje lideru, ekipi Jedinstva iz Stare Pazove.

Odbojkaši Spartaka sve bliži baražu za povratak u Superligu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2601
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.