Komentara: 0
Pregleda: 2051

Odbojkaši Spartaka sigurni i protiv Futoga (0:3)

05.03.2017. u 10:27h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka zabeležili su maksimalnu pobedu u Futogu, Borac je Mladom radniku "otkinuo" jedan set pa su tako Subotičani prišli na samo set zaostatka, na pet kola do kraja.
Odbojkaši Spartaka sigurni i protiv Futoga (0:3)

Posle velike i izuzetno značajne pobede nad Mladim radnikom u derbiju sezone igrače Spartaka je očekivao duel u kojem su bili apsolutni favorit i taj epitet su bez greške opravdali. U 17. kolu Prve lige Subotičani su putovali u Futog na duel sa istoimenom ekipom i zabeležili sigurnu pobedu.

Futog - Spartak 0:3 (13:25, 19:25, 21:25)

Ekipa Igora Žakića sad je 5 bodova daleko od trećeplasiranog Borca koji je sinoć izgubio u okršaju sa liderom Mladim Radnikom pa su se tako Požarevljani vratili na vrh tabele, tamo gde je Spartak boravio čitava tri sata jučerašnjeg dana.

Subotičani za sada drže mesto koje garantuje siguran baraž i čekaju na kiks ekipe iz Požarevca  nekom od narednih pet kola ligaškog dela sezone. Spartak i Mladi Radnik imaju isti broj bodova, ali plavo-beli sa severa Bačke sada imaju samo jedan set zaostatka. Prva pozicija vodi direktno u Superligu, a druga u baraž protiv pretposlednje superligaške ekipe.

U narednom kolu u Suboticu dolazi Smederevo carina, ekipa koja je Spartakov dužnik iz prvog dela sezone kada je ekipa sa severoistoka Srbije na svom terenu iznenadila i pobedila sa 3:1, ali  od tada su se stvari značajno promenile, Spartak igra fantastično, dok Smederevci po pravilu dobijaju slabije rangirane protivike, a od jačih prilično ubedljivo gube. To ogledalo malo ima je iskrivio Futog koji je iza njih, ali ih je dobio sa 3:1 na njihovom terenu. Smederevo je mnogo bolje igralo u prvom delu sezone kada su namučili i Mladi radnik, pa pobedili Spartak, u narednom kolu i Borac, ali u drugom delu sezone to izgleda dosta lošije, što je svakako dobar trend za Spartak.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2051
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.