Komentara: 0
Pregleda: 1611

Odbojkaši Spartaka poraženi u Smederevu (3:1)

28.11.2016. u 10:43h
Izvor: Subotica.com
Subotičani su na papiru bili bolja ekipa, ali nisu to dokazali na terenu. U narednom kolu još jedno gostovanje, ponovo na drugi kraj Srbije.
Odbojkaši Spartaka poraženi u Smederevu (3:1)

Odbojkaši Spartaka odlično su započeli sezonu, vezali četiri pobede, a onda u naredna tri kola zabeležili dva poraza, oba na gostovanju. U subotu u Smederevu Spartak je upisao poraz rezultatom 3:1 (21:25,25:17,25:22,25:22)

Pred ovaj duel ekipa Smederevo Carina je imala lošiji rezultatski bilans u odnosu na Spartak, čak ni u svojim pobedama nije bila ubedljiva kao Subotičani, ali ono što je za njih važno pobedili su u meču 7. kola gde na papiru nisu bili favorit i povukli Spartak još dva mesta niže pa tako ekipa Igora Žakića sada zauzima poziciju broj 5.

U narednom kolu, 8. po redu, Spartak očekuje još jedno gostovanje, ovaj put u Kuršumliji, pretposlednje plasiranoj ekipi Prve lige - Topličkim Vitezovima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1611
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.