Komentara: 3
Pregleda: 3199

Odbojkaši Spartaka poraženi i u drugom meču za opstanak u Superligi

11.04.2014. u 23:15h
Izvor: Subotica.com
U Inđiji večeras je odigran drugi meč plejof serije u kojem su se sastali subotički Spartak i MOK "Inđija", drugoplasirana ekipa Prve lige. Posle nepuna dva časa igre Inđija je drugi put za samo 3 dana pobedila subotičke superligaše i time im značajno zakomplikovala planove za opstanak u najjačem rangu takmičenja.
Odbojkaši Spartaka poraženi i u drugom meču za opstanak u Superligi

Posle poraza na domaćem terenu koji je iznenadio mnoge, usledio je revanš na terenu u Inđiji, u kojem se očekivala bolja igra Spartaka i nada da će se Subotičani "osvetiti" za poraz od pre neki dan, ali to se nije desilo i Inđija je došla do svoje druge pobede pošto je ponovo savladala Spartak, ovaj put sa 3:1, po setovima 25:22, 25:19, 23:25 i 27:25.

Mečevi za opstanak odnosno ulazak u Superligu igraju se na tri dobijena susreta, a Spartak ima prednost domaćinstva kao bolje plasirana ekipa.

Posle dva poraza Spartak ima još jednu šansu da promeni pristup igri i eventualno produži seriju i nadu za opstanak u najjačem odbojkaškom rangu Srbije. Odbojkaši Inđije pokazali su da imaju kvalitet i da su vrlo motivisani u svom cilju za ulazak u Super ligu, ali ekipa Spartaka posle takmičarske pauze od mesec dana za ovih par dana nije pokazala ono što zaista ume, a što svakako subotička publika i očekuje.

Naredna utakmica se igra u utorak od 19 časova u subotičkoj Hali sportova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3199
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.