Komentara: 0
Pregleda: 1587

Odbojkaši Spartaka ostvarili petu pobedu u nizu

22.02.2016. u 10:50h
Izvor: TV Subotica
Odbojkaši Spartaka potvrdili su ulogu favorita na gostovanju u Valjevu ekipi Va-014 u meču šesnaestog kola Prve lige Srbije. "Golubovi" sa severa Bačke bili su maksimalni i ubedljivi. U narednom kolu Spartak dočekuje ekipu Novog Sada
Odbojkaši Spartaka ostvarili petu pobedu u nizu

Domaćin je najveći otpor pružio u prvom setu koji je završen rezultatom 22-25. U nastavku je na terenu postojao samo jedan tim pa je tako Spartak drugi set dobio sa 25-13, a treći rezultatom 25-21 za konačnih 3-0.

Ovom pobedom Subotičani su nastavili niz dobrih rezultata, sada je iza njih pet utakmica bez poraza, i što je zanimljivo, bez izgubljenog seta.  Prvo mesto na tabeli zauzima Jedinstvo iz Stare Pazove sa 45 bodova, drugi je Mladi Radnik sa 39, dok je Spartak treći sa 37.

Do kraja šampionata ostalo je da se odigra još šest kola u kojima ce Subotičani nastojati da odigraju maksimalno i čekati kiks Mladog Radnika kako bi stigli do drugog mesta koje vodi u baraž za Superligu. U narednom kolu Spartak je domaćin, a u Halu sportova dolazi Novi Sad.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1587
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.