Komentara: 2
Pregleda: 2329

Odbojkaši Spartaka na pola koraka od povratka u Superligu

05.04.2016. u 22:40h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka savladali su večeras u Subotici ekipu Smedereva maksimalnim rezultatom i time izbili na prvu poziciju sa bodom više u odnosu na Jedinstvo iz Stare Pazove, koji im je naredni protivnik u poslednjem kolu.
Odbojkaši Spartaka na pola koraka od povratka u Superligu

Bio je ovo meč u kojem je ekipa Igora Žakića mogla da upropasti fantastični drugi deo sezone i ispadne iz borbe za napredovanje u rang više, ali iznenađenja ipak nije bilo i "golubovi" su nastavili fantastičan niz od 10 pobeda bez izgubljenog seta.

Veliki ulog u ovom susretu osetio se tokom čitavog meča. Nervoza je posebno bila očigledna u prvom delu drugog seta, ali ona je u jednom momentu pretvorena u veliku energiju, koja je izazvala veliku požrtvovanost i ekipa je sve više dobijala na samopouzdanju i sigurnosti.

Prelomni momenat meča desio se sredinom drugog seta kada su "golubovi" zaostajali 7 poena (14:21) i činilo se da će se prekinuti taj niz bez izgubljenog seta, ali pravim potezima i koncentracijom u odsudnim momentima domaći su uspeli da prvo izjednače i u uzbudljivoj završnici preokrenu za 2:0 u setovima

U trećem setu gosti su polako padali i gubili nadu da ovde mogu da učine nešto više, pogotovo što nisu imali motiv, makar ne rezultatski. Na krilima fantastične podrške oko 300 gledalaca u maloj sali Hale sportova Spartak je na kraju došao do ubedljivih 3:0 (25:17: 26:24: 25:20) i obezbedio baraž.

U poslednjem kolu Spartak u subotu gostuje u Staroj Pazovi i ukoliko pobedi plasiraće se direktno u Superligu, a poraz vodi u baraž protiv poslednje ekipe Superlige. Meč se igra od 19 časova.

Uskoro detaljnije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 2329

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.