Komentara: 0
Pregleda: 2111

Odbojkaši Spartaka maksimalni protiv Smedereva

11.03.2017. u 21:50h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka maksimalni protiv Smedereva

Odbojkaši Spartaka revaširali su se ekipi Smederevo carina za poraz u prvom delu sezone, u daleko važnijem meču i seriji koja će nadamo se potrajati do samog kraja. Ekipa Igora Žakića slavila je masimalnih 3:0 i tako nastavila da prati prvoplasirani Mladi radnik koji i dalje "beži" za jedan set (u ovom kolu pobedio u Kosovskoj Mitrovici sa 3:0).

Spartak je imao kontrolu rezultata praktično tokom čitavog meča, a najbolje periode je imao upravo u odlučujućim momentima setova, kada se lomio rezultat. Najmanje neizvesnosti bilo je u trećem setu koji su "golubovi" lagano dobili, a pošto je još ranije stečena pozamašna prednost priliku da zaigraju su dobili igrači koji su ranije imali manju minutažu.

Spartak – Smederevo carina 3:0 (25:19, 25:18, 25:17)

Spartak: Lozić 9, Jungić 13, Milović (libero), Medan 2, Đurđević, Konkolj (libero), Kristaj 1,Eremić 11, Kecman 5, Ljuboja, Tumbas 8, Pavlović 7.

U narednom kolu "golubovi" dočekuju poslednje plasiranu ekipu Topolički vitezovi. Do kraja ligaškog dela ostalo je da se odigraju još četiri kola.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2111
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.