Komentara: 1
Pregleda: 2216

Odbojka: Ženska ekipa savladala "Beograd", muška izgubila od "Radničkog"

24.11.2019. u 12:45h
Izvor: Subotica.com
Za vikend su odigrani mečevi 8. kola Superlige. Prva na teren izašla je ženska ekipa Spartaka i upisala važnu pobedu protiv "Beograda", dok je muška ekipa na gostovanju u Kragujevcu pretrpela poraz od "Radničkog".
Odbojka: Ženska ekipa savladala "Beograd", muška izgubila od "Radničkog"

Odbojkašice Spartaka upisale su drugu ovosezonsku pobedu, nakon što su u petak nadigrale i sa 3:1 (25:20, 25:20, 16:25, 25:19) savladale ekipu Niša.

Najefikasnija u domaćoj ekipi bila je novajlija u ekipi, tridesetogodišnja Nataša Valente Bastos, koja igra na poziciji primača, a na svom debiju pred subotičkom publikom upisala je 19 poena, odmah iza nje ke bila Ruoja sa 16, Marić je upisala 9, Zelenović i Živanović po 8, Korolija 4, a Baić je stala na dva. U narednom kolu ŽOK "Spartak" gostuje Partizanu u Beogradu.

Sa gostovanja u Kragujevcu muški kolektiv vratio se sa porazom. Radnički je slavio rezultatom 3:1. Bez obzira što su Subotičani poveli u setovima, i što je drugom setu viđena velika borba i neizvesnost do poslednjeg poena, domaća ekipa je preokrenila i nanizala tri seta na svoj konto i tako nastavila svoj trijumfalni niz koji je održava među visoko plasiranim ekipama.

Kod Spartaka Radosavljević je upisao 14 poena, Tumbas jedan manje, Nedeljković je osvojio 11, Jungić 10, a Nestorović 9.

Posle dva vezana poraza iz ekipe iz gornjeg dela tabele, Spartak je skliznuo za jednu stepenicu i sada je na četvrtom mestu superligaškog karavana. U narednom kolu u Suboticu dolazi Partizan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2216
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.