Komentara: 0
Pregleda: 3390

Odbojka (Ž): “Win Volley” novi član Prve vojvođanske lige

08.07.2020. u 11:50h
Izvor: Subotica.com
Ženska seniorska ekipa OK “Win Volley” plasirala se u Prvu vojvođansku ligu (PVL), pošto je u minuloj sezoni u Drugoj vojvođanskoj ligi, grupa B, ostvarila devet pobeda u isto toliko mečeva.
Odbojka (Ž): “Win Volley” novi član Prve vojvođanske lige


O dominaciji sastava trenera Dragane Bašić svedoči i osvojenih 27 setova, naspram četiri izgubljena. "Win Volley" od svog osnivanja teži usavršavanju i afirmaciji mladih igračica, koje su do ovog rezultata stigle uz pomoć nekoliko iskusnijih članica tima.

I  pored toga što su starije igračice unosile sigurnost, u Klubu objašnjavaju da je veliki uspeh stigao kao rezultat timskog rada i pozitivne atmosfere unutar najmlađe ekipe u šampionatu.

Odbojka (Ž): “Win Volley” novi član Prve vojvođanske lige- Dobar rad zapazili su i u odbojkaškom savezu pa je određenim igračicama ove ekipe tokom sezone stigao poziv za selektivne treninge perspektivnih pionirki koji su održani u Zrenjaninu i Bečeju - ističu iz OK "Win Volley". - Najbolje igračice sa ovih okupljanja mogu da postanu članice pionirske reprezentacije Srbije. Verujemo da smo postavili stabilne temelje za predstojeće izazove u višem rangu.

Novom prvoligašu vojvođanske lige protekle nedelje je i zvanično uručen trofej.

Odbojka (Ž): “Win Volley” novi član Prve vojvođanske ligeNakon kratke pauze Klub nastavlja sa radom i posebnu pažnju posvećuje razvoju mladih talenata.

- Nije važno da li budući članovi poseduju određeno odbojkaško znanje ili se tek pripremaju za prve odbojkaške korake, važno je jedino da postoji želja da upoznaju ovu magičnu igru - poručuju iz OK "Win Volley".

Svi zainteresovani mogu da se pojave na nekom od treninga koji se održavaju ponedeljkom i četvrtkom od 17 časova, odnosno subotom od 9,30 časova na terenima SC "BrendSu" ili putem telefona 064/220-33-18 (Dragana).

Odbojka (Ž): “Win Volley” novi član Prve vojvođanske lige

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3390
Povezane teme

ženska odbojka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.