Komentara: 1
Pregleda: 1207
Foto

Odbojka (Ž): Spartaka savladao Radnički posle pet setova

08.02.2024. u 09:25h
Izvor: Subotica.com
U zaostalom meču 13. kola Superlige za žene, Spartak je sinoć dočekao i savladao u pet setova Radnički iz Beograda. U narednom kolu Spartak gostuje u Beogradu ekipi Partizana.
Odbojka (Ž): Spartaka  savladao Radnički posle pet setova

Težak i krajnje neizvestan meč golubice su prelomile tek u petom setu koji su dobili prilično ubedljivo, što nije slutilo gledajući četiri prijašnja seta i viđenu borbu.

Gošće su povele u setovima, Spartak preokrenuo a u četvrtom ipak propustio priliku da napravi potpuni preokren pa se nastvailo u petom setu. U ovom susretu briljirala je Sra Klisura sa 24 poena, pratile su je Jeković sa 17 i Džaković sa 16 poena. Na ovom susretu debitovala je kineskinja Yao Li koja je susret završilča sa 9 poena.

Odbojka (Ž): Spartaka  savladao Radnički posle pet setovaSpartak - Radnički 3:2
(23-25, 25-23, 25-16, 23-25, 15-5)

Sa mečom manje "golubice" drže osmu poziciju sa 4 pobede i 10 poraza. Makimslana uinak ima Jedinstvo iz Stare Pazove, dok TENT ima jedan kiks. Izabranice Dejana Desnice u subotu gostuju Partizanu, prvom komšiji po učinku u dosadašnjem delu Superlige.

Odbojka (Ž): Spartaka  savladao Radnički posle pet setova

Izvor: Subotica.com
Odbojka (Ž): Spartak - Radnički Beograd Odbojka (Ž): Spartak - Radnički Beograd Odbojka (Ž): Spartak - Radnički Beograd Odbojka (Ž): Spartak - Radnički Beograd Odbojka (Ž): Spartak - Radnički Beograd Odbojka (Ž): Spartak - Radnički Beograd Odbojka (Ž): Spartak - Radnički Beograd Odbojka (Ž): Spartak - Radnički Beograd
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 meseca i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1207
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.