Komentara: 2
Pregleda: 903

Odbojka (Ž): Spartak maksimalan protiv Batajnice

15.03.2023. u 10:18h
Izvor: Subotica.com
U 20. kolu Superlige za žene Spartak je gostovao u Zemunu, protiv Batajnice. Subotičanke su bile i više nego ubedljive, slavile su sa 0-3, po setovima 16/25, 13/25 i 21/25. U petak na sever Bačke dolazi Partizan.
Odbojka (Ž): Spartak maksimalan protiv Batajnice

Posle tri poraza u nizu Spartak je ponovo na pobedničkom putu. Subotičanke su bile favorit u duelu sa Batajnicom i taj epitet su opravdale. Imale su kontrolu od prvog do poslednjeg poena i zasluženo trijumfovale.

U redovima Spartaka najveći poenterski doprinos dala je Lorena Šipić - ukupno 12, Džaković je dodala 7, a po šest su upisale Jeković, Korolija, Kocić, Matić.

Posle dvadeset odigranih kola Spartak ima 11 pobeda i 9 poraza, čime drži šestu poziciju, a do kraja ligaškog dela ostalo je da se odigraju još dva kola. Naredni superligaški duel "golubice" igraju pred svojom publikom u petak od 19 časova, a protivnik je Partizan. U poslednjem na megdan Inđiji.

Ukoliko pobedi Partizan Spartak će izvesno sa šeste pozicije u plejof s obzirom da crno-beli u poslednjem kolu ide na lidera koji ove sezone ima samo jedan poraz.

Odbojka (Ž): Spartak maksimalan protiv Batajnice

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 903
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.