Komentara: 0
Pregleda: 1332
Foto

Odbojka: Vojvodina ubedljiva protiv Spartaka u prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije

24.12.2020. u 10:13h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka izgubili su prvi meč četvrtfinala Kupa Srbije od Vojvodine rezultataom 3-0. Revanš se igra u Novom Sadu za nedelju dana, a Spartaku je potrebna pobeda identičnim rezultatom, ali sa boljim poen količnikom.
Odbojka: Vojvodina ubedljiva protiv Spartaka u prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije

Subotičani su dočekali odlične Novosađane sa brojnim problemima u sastavljanju ekipe, uz mnogo iznuđenih rešenja, pa je uprkos velikom zalaganju "golubova" trijumf "lala" bio neminovan. Iako plavo-beli najavljuju borbu i u revanšu za 7 dana, pred njima je praktično nemoguća misija - da iznenade Novosađane na njihovom terenu. Ipak, lopta je okrugla i sve se dokazuje i opravdava na terenu.

Odbojka: Vojvodina ubedljiva protiv Spartaka u prvom meču četvrtfinala Kupa SrbijeU prvom setu većim delom se vodila ravnopravna borba, međutim u finišu Novosađani su bili koncentrisaniji, iskoristili svoje šanse i poveli sa 1-0. U drugom setu druga priča. Mučili su se domaći, loš prijem, a ni u napadu nije išlo. Novosađani stižu do 2-0.

Treći seti je doneo tračak nade da bi ovaj meč mogao da potraje, da bi desetkovana ekipa Spartaka mogla da "otkine" koji set, tinjala je nada i za više, međutim realnost je bila drugačija - Novosađani su lagano tabali put do konačnog trijumfa, doduše u "prvom poluvremenu", ali sa ubedljivim kapitalom se vraćaju u Novi Sad i znaju da su sada još veći favoriti, kao što Spartak zna da mora dati više od onoga što može.

Odbojka: Vojvodina ubedljiva protiv Spartaka u prvom meču četvrtfinala Kupa SrbijeSpartak - Vojvodina 0-3 (20:25, 12:25, 16:25)

Spartak: Milović, Marković, Jungić, Tomčić, Peić, Seizović 11, Nestorović 5, Nikolić, Rikardo 5, Dulić 2, Tumbas, Pavlović 4.

Vojvodina: Simić 3, Brborić, Čubrilo, Bajandić, Kovačević 9, Negić, Masulović 7, Bošnjak, Buša 2, Blagojević 12, Prišić, Todorović, Rudić 2, Perić 14.

Trener Spartaka, Igor Žakić, bio je svestan da u ovim okolnostima, kada ima prblema sa sastavljanjem tima, bolje epilogu nisu mogli da se nadaju, ali ipak nije mogao da ne zameri svojim pulenima jer smatra da nisu u meč ušli sa dovoljno energije.

- Ubedljivo su nas savladali, moji momci danas nisu dobro parirali, i nažalost već sada mogu da im čestitam na plasmanu u polufinale jer dobiti ih na njihovom terenu nije baš realno. Predaje nema, moramo da odigramo najbolje što možemo zbog nas samih. Bez obzira na sve probleme koji nas prate u proteklih mesec i po dana, moj momci u ovom prvom meču nisu napravili adekvatan pritisak na prtotivnika, iako nismo nosili pritisak da nešto moramo da uradimo. Računao sam da ćemo odigrati na dobru energiju, mlađi momci su dobili priliku da se pokažu i da osete šta znači takmičenje na superligaškom nivou - rezimirao je prvi meč šef struke Spartaka. - Dobra stvar je što se polako kompletiramo, nadam se da ćemo u dobrom zdravlju početkom januara početi pripreme za nastavak takmičenja u Superligi i da pokušamo da se dokopamo što boljeg plasmana pred plejof.

Odbojka: Vojvodina ubedljiva protiv Spartaka u prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije

Plasman u polufinale 56. Kupa Srbije 2020/2021. u konkurenciji odbojkaša do sada su izborili Radnički iz Kragujevca i Partizan Soker.

Superligaško takmičenje je trenutno na zimskoj pauzi, a nastavak je planiran početkom februara.

Izvor: Subotica.com
Odbojka: Spartak - Vojvodina Odbojka: Spartak - Vojvodina Odbojka: Spartak - Vojvodina Odbojka: Spartak - Vojvodina Odbojka: Spartak - Vojvodina Odbojka: Spartak - Vojvodina Odbojka: Spartak - Vojvodina Odbojka: Spartak - Vojvodina
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1332

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.