Komentara: 0
Pregleda: 1023

Odbojka: Spartak poražen i u revanš meču četvrtfinala Kupa protiv Vojvodine

02.01.2021. u 14:15h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka odigrali su sredu, 30. decembra, svoj poslednji meč u godini, a ujedno se i oprostili od takmičenja u nacionalnom Kupu. Vojvodina je i na svom terenu bila ubedljiva, slavila sa 3-0 i sasvim zasluženo obezbedila prolaz među četiri najbolje ekipe.
Odbojka: Spartak poražen i u revanš meču četvrtfinala Kupa protiv Vojvodine

Subotičani su otišli put Novog Sada, da pokušaju da učine čudo i na gostujućem terenu iznenade rezultatom. Izašli su "golubovi" preko puta mreže, bez bele zastave, ali svesni da usled teške situacije prouzrokovane zdravstvenim problemima važnih igrača nisu kadri da favorita bace na kolena. Borba je bila shodno mogućnostima u iznuđenoj situaciji, Vojvodina je slavila sa 3-0 i nastavila pohod na duplu krunu.

Podsetimo, Novosađani su slavili i sedam dana ranije u subotičkoj Hali sportova, protiv desetkovanog Spartaka, koji je kuburio sa brojnim problemima, dok su "lale" praktično nastupile u najjačem sastavu, uz kvalitet koji su već kroz Superligu demonstrirali da imaju, bez sumnje. I tada je bio 3-0 za šampiona Srbije.

Vojvodina NS seme – Spartak 3:0 (25:19, 25:18, 25:22)

Vojvodina: Simić, Brborić, Čubrilo 1, Bajandić, Kovačević 6, Negić, Mašulović 12, Bošnjak, Buša 12, Blagojević 3, Prišić 1, Todorović, Rudić 2, Perić 13.

Spartak: Milović, Marković, Jungić 2, Tomčić, Peić, Seizović 3, Nadaždin, Nestorović 5, Nikolić 15,  Rikardo  3, Dulić 3, Kovač, Tumbas, Pavlović 8.

Odbojaši Spartaka su trenutno na kraćoj pauzi, a posle božićnih praznika ponovo kreću pripreme za nastavak sezone koji je planiran za prvu polovinu februara, u nadi da će zdravstveni bilten biti dosta povoljniji u odnosu na mesec za nama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1023

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.