Komentara: 3
Pregleda: 1507
Foto

Odbojka: Spartak savladao Ribnicu, protiv Vojvodine za novo finale

04.04.2023. u 16:22h
Izvor: Subotica.com
U revanš meču četvrtfinala Superlige za seniore, pred oko 500 gledalaca, snage su odmerile ekipe Spartaka i Ribnice iz Kraljeva. Ekipa Spartaka je u ovaj meč ušla maksimalno rasterećeno uz činjenicu da je u prvoj utakmici kao gost pobedila maksimalnim rezultatom 3:0.
Odbojka: Spartak savladao Ribnicu, protiv Vojvodine za novo finale
Foto: Gorana Perčić

Ipak ekipa Spartaka u meč je ušla odlučno, ne želevši da išta prepusti slučaju. Utakmicu su otvorili odličnim blokom na njihovom glavnom napadaču, korektoru Bojoviću i tako već u prvom delu seta naterali protivničke igrače na veliki broj grešaka.

Igrači Ribnice nisu bili u ritmu i Spartak je veoma lako dolazio do poena i tako poveo 1:0 u setovima. U drugom setu se mogla gledati veoma slična predstava na terenu kao u prvom setu. Spartak je držao prijem servisa na veoma visokom nivou i tako kontrolisala tok seta i uspešno suzbijala povremene pokušaje igrača Ribnice da uhvate rezultatski priključak. Poveo je Spartak 2:0 u setovima.

Odbojka: Spartak savladao Ribnicu, protiv Vojvodine za novo finale

Foto: Gorana Perčić

Ribnica je u trećem setu igrala na sve ili ništa i rizikovala pa je čak u prvom delu seta imala i rezultatsku prednost ali kako je set odmicao, igrači Spartaka su uspeli da uhvate rezultatski priključak. Dobrim servisima i velikom borbenošću u polju pred kraj trećeg seta uspeo je Spartak da prelomio otpor protivnika i privede ovaj meč kraju u svoju korist i tako obezbedi sebi drugo uzastopno polufinale u elitnom nacionalnom rangu.

Spartak 3 - 0 Ribnica
(25:17, 25:23, 25:19)

Spartak: Milović (L), Mašulović (11), Jungić, Tomčić, Peić (L), Lečić (4), Vulikić (5), Suvački, Šebek, Khan Murad (17), Dulić, Pavlović (10), Omar Ahmed (5), Tumbas, Trener Ivica Jevtić.

U petak, 7. aprila, od 17,30 časova Spartak gostuje Vojvodini u prvom meču polufinala Utakmica će se odigrati u hali "Spens" u Novom Sadu.

MOK "Spartak" poziva gledaoce i ljubitelje odbojke koji su u mogućnosti da dođu u Novi Sad da se organizuju u što većem broju kako bi podržali momke iz Subotice u borbi za finale.

Izvor: Subotica.com
Odbojka: Spartak - Ribnica (revanš meč četvrtfinala plejofa) Odbojka: Spartak - Ribnica (revanš meč četvrtfinala plejofa) Odbojka: Spartak - Ribnica (revanš meč četvrtfinala plejofa) Odbojka: Spartak - Ribnica (revanš meč četvrtfinala plejofa) Odbojka: Spartak - Ribnica (revanš meč četvrtfinala plejofa) Odbojka: Spartak - Ribnica (revanš meč četvrtfinala plejofa) Odbojka: Spartak - Ribnica (revanš meč četvrtfinala plejofa) Odbojka: Spartak - Ribnica (revanš meč četvrtfinala plejofa)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 1507
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.