Komentara: 0
Pregleda: 834

Odbojka: Spartak poveo protiv Jedinstva u četvrtfinalu plejof serije

08.03.2018. u 10:06h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka prekinuli su negativnu tradiciju u duelima protiv Jedinstva iz Stare Pazove i u veoma važnom okršaju poveli u četvrtfinalnoj seriji plejofa, koja se igra na dve pobede. Subotičani su iskoristili prednost domaćeg terena i pobedili sa 3:1.
Odbojka: Spartak poveo protiv Jedinstva u četvrtfinalu plejof serije

U prvom meču četvrtfinala playoffa Superlige Srbije odbojkaši Spartaka slavili u Hali sportova protiv Jedinstva iz Stare Pazove rezultatom 3:1 (25:19, 27:25, 21:25, 25:21). "Plavi golubovi" su prvi set relativno lako rešili u svoju korist, da bi do trijumfa u drugom setu došli nakon uzbudljive završnice i bolje koncetracije u finišu. Treći set potpuno zasluženo je pripao ekipi Jedinstva, a četvrti odlučujući je pokazao da u ovim mladim momcima ima materijala za velika dela i da su sa razlogom osvojili treće mesto u Superligi.

Vremena za opuštanje nema, jer je revanš na programu već u subotu u Staroj Pazovi gde su domaći odbojkaši veliki favoriti jer su poznati kao ekipa koja sjajno igra na domaćem parketu. U slučaju trijumfa, Spartak će osigurati plasman u polufinale, dok bi u obrnutoj situaciji značilo da će se odlučujući meč odigrati u Subotici naredne sedmice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 834

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.