Komentara: 0
Pregleda: 982

Odbojka: Meč odluke - Spartak protiv Jedinstva sutra u Subotici

12.03.2018. u 14:19h
Izvor: TV Subotica
Posle odlične sezone u Superligi, treće pozicije nakon regularnog dela i plasmana u Evropu, odbojkaši Spartaka su na korak do polufinala Superlige. Meč broj 3 plejofa na programu je u utorak.
Odbojka: Meč odluke - Spartak protiv Jedinstva sutra u Subotici

Spartak je u prvom meču, kao domaćin, slavio rezultatom 3-1, odbojkaši Jedinstva su se u subotu revanširali u Staroj Pazovi istim rezultatom, pa pred treću utakmicu nema favorita, ali ima prednosti domaćeg terena za Spartak.

Tim Igora Žakića igrao je dobro tokom čitave sezone, posebno na svom terenu. Za pobedu i prolaz u polufinale sutra će im biti potrebna podrška domaće publike i partija na nivou najboljih iz regularnog dela.

Atmosfera u timu je odlična zbog svega što je urađeno do sada, ali trener plavo-belih naglašava da ekipa može korak dalje samo uz maksimalno poštovanje prema protivniku. Slično razmišlja i bloker Spartaka Stefan Kovačević, koji veruje da njegov tim može da napravi dodatni iskorak na svom parketu uz mirnu igru, minimalan broj grešaka i podršku subotičke publike.

Treći meč četvrtfinala plejofa između Spartaka i Jedinstva igraće se u utorak od 19 časova u subotičkoj Hali sportova. Nadamo se da će ljubitelji odbojke prepoznati važnost ovog meča i prilike koja se ukazala pred mladom ali hrabrom ekipom iz Subotice.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 982

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.