Komentara: 0
Pregleda: 898
Video

Odbojka: Spartak poražen od Vojvodine u 4. kolu Superlige, u sredu Kup duel

25.10.2021. u 14:01h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka poraženi su u petak od Vojvodine, u 4. kolu Superlige. Novosađani su bili bolji rival i zasluženo slavili. Ove dve ekipe u sredu očekuje prvi duel u okviru 56. nacionalnog Kupa.
Odbojka: Spartak poražen od Vojvodine u 4. kolu Superlige, u sredu Kup duel

Za razliku od prva dva seta u kojima su Subotičani praktično čitav meč jurili zaostatak Novosađana, u trećem je Spartak bio taj koji diktira tempo, koji je na krilima podrške publike bio na putu da začini susret i odvede ga ka kraju koji je domaći tim priželjkivao, međutim pitali su se i gosti, kojima nije odgovaralo da uđu u takvu završnicu i meč su rešili u svoju korist pre petog seta, iako je i u toj deonici Spartak imao svoje šanse i dobro parirao favorizovanom aktuelnom šampionu.

Odbojka: Spartak poražen od Vojvodine u 4. kolu Superlige, u sredu Kup duelOdbojka: Spartak poražen od Vojvodine u 4. kolu Superlige, u sredu Kup duelSpartakova najraspoloženija igrača u napadu bili su Kone (20) i Žugić (17), dok je Jungić dodao devet. Kod gostiju nezaustavljiv je bio Parapunov (26), pratili su ga Simić (15) i Mehić (12).

Spartak - Vojvodina 1:3
(20:25, 21:25 25:20, 20:25)

Spartak: Milović, Marković, Jungić 9, Tomčić 1, Peić, Lečić 3, Vukilić 2, Nestorović, Kulundžić, Dulić, Kone 20, Pavlović 3, Žugić 15, Tumbas 7.

U SREDU KUP

Novi duel ove dve ekipe desiće se u najmasovnijem klupskom takmičenju, u dvomeču za polufinale. Prvi susret igra se u sredu od 19 časova u Subotici, drugi za nedelju dana u Novom Sadu.

Odbojka: Spartak poražen od Vojvodine u 4. kolu Superlige, u sredu Kup duel

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, polufinalistu ili finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista ili finalista, igra se dodatni "zlatni set", koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala i polufinala.

Izvor: Subotica.com
Odbojka: Spartak - Vojvodina Odbojka: Spartak - Vojvodina Odbojka: Spartak - Vojvodina Odbojka: Spartak - Vojvodina Odbojka: Spartak - Vojvodina Odbojka: Spartak - Vojvodina Odbojka: Spartak - Vojvodina Odbojka: Spartak - Vojvodina
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 898
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.