Komentara: 0
Pregleda: 854

Odbojka: Spartak poražen od Ribnice

28.09.2020. u 16:50h > 16:50
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka izgubili su meč trećeg kola Superlige koji je odigran u petak u Hali sportova, pred praznim tribinama. Bolji od "golubova" je bio lider prvenstva Ribnica, rezultatom 3-0.
Odbojka: Spartak poražen od Ribnice

Iznenađenje kojem sus e potajno nadali odbojkaši Spartaka ipak nisu uspeli da prirede u delu sa Ribnicom, koja se od starta sezone nametnula kao ozbiljan kandidat za sam vrh tabele. Kraljevčani su posle Novog Pazara i Vojvodine uzeli "skalp" Subotičanima i to sa prilično sigurnih 3-0, po setovima 20:25, 21:25 i 20:25.

Ekipa Igora Žakića u subotu gostuje Vojvodini, sa novom nadom da mogu da priuže bolju igru i dođu do svoje druge pobede u sezoni, što svakako neće bili lako na terenu šampiona Srbije.

U skladu sa epidemiološkim merama Vlade Srbije, a u sklopu borbe protiv širenja krona virusa, sporska nadmetanja su do daljeg ograničena samo na same učesnike, njihovu pratnju i tehničko osoblje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 854
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.