Komentara: 0
Pregleda: 807
Foto

Odbojka: Spartak maksimalan protiv Jedinstva

05.02.2024. u 07:57h
Izvor: Subotica.com
U 15. kolu Superlige Spartak je u subotu dočekao i savladao Jedinstvo iz Stare Pazove sa maksimalnih 3-0.
Odbojka: Spartak maksimalan protiv Jedinstva

Prvi set nije nagoveštavao da će Spartak relativno lako da dođe do pobede. Gosti su bolje otvorili set, diktirali tempo veći deo, ali je završnica ipak pripala domaćoj ekipi koja je i prva došla do 25. poena. Ovakvom osvajanju seta na mišiće delimično je doprineo veći broj neiznuđenih grešaka, što su gosti vešto koristili.

U drugom setu samo u prvih nekoliko poena mirisalo je na nastavak borbe uz rezultatsku neizvesnost, ali da tako ipak ne bude potrudio se domaćin koji je ubacio u treću brzinu, zagospodario u svakom segmentu i set je pripao Spartaku za samo 20 minuta igre.

Odbojka: Spartak maksimalan protiv Jedinstva

Treći, ispostavilo se i poslednji set u meču, protekao je u ritmu koji je odgovarao Spartaku. Iako je domaći tim krenuo snažno, relativno lako gradio prednost koja je u jednom momentu bila i pet poena (14:9), ali gosti se nisu predavali. Kvalitet je bez sumnje bio na strani Subotičana ali gosti su želeli makar do počasnog seta, Ipak želja domaćina da mirno privede meč kraju je uslišena, završen je i ovaj set a Spartak je došao do novih bodova, a Jedinstvo (SP) se nastavlja boriti da održi glavu iznad vode.

Spartak - Jedinstvo 3:0
(25:23, 25:13, 25:22)

Spartak: Mašulović 16, Jungić, Tončić, Peić, Lečić 5, Vulikić 2, Džakson 7, Suvacki, Šebek, Pavlović 6, Džasper 8, Tešović, Tumbas 3, Dulić 2.

Jedinstvo: Vukelić 1, Kaurin, Čuk, Domonji, Pešut 6, Radišić, Eremić 4, Ristić 4, Bjelica 6, Topalović 1, Škrbić, Micić 11, Marjanović, Koničanin.

Odbojka: Spartak maksimalan protiv Jedinstva

Izvor: Subotica.com
Odbojka: Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka: Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka: Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka: Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka: Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka: Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka: Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka: Spartak - Jedinstvo (SP)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 meseca i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 807
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.