Komentara: 1
Pregleda: 1107

Odbojka: Novi Pazar uspešniji u polufinalnoj plejof seriji

25.03.2018. u 12:13h
Izvor: Subotica.com
Odbojka: Novi Pazar uspešniji u polufinalnoj plejof seriji

Odbojkaši Spartaka odigrali su u petak treći meč polufinala plejofa protiv Novog Pazara, prvi pred subotičkom publikom, i nažalost u uzbudljivoj završnici propustili priliku da produže seriju i zaustave Novi Pazar na njihovom putu do duple krune.

Gosti su u Suboticu došli sa velikih 2:0, imali su prvu meč loptu i iskoristili su je, ali daleko teže nego što je to bilo u prethodnim susretima. Novi Pazar je dvomeč na svom terenu dobio sa po 3:0, ali u Subotici bila je borba do poslednjeg atoma snage. Novi Pazar je i u trećem meču pobedio, ali u pet setova, a Subotičani na tribinama su još jednom pokazali koliko vole odbojku i cene zalaganje i energiju koju "golubovi" pružaju pogotovo drugi deo sezone u povratku u elitni rang, gde bez sumnje i pripadaju.

Ekipa Igora Žakića morala je da čestita  realno boljoj i iskusnojoj ekipi, ali je još jednom pokazala da se sa pravom nalaze među četiri najbolje ekipe Srbije i da u narednoj sezoni uz određene korekcije mogu da "pucaju" i na više ciljeve, a ovogodišnje polufinale da im bude samo podstrek za dalje.

Posle odlične sezone u Superligi i osvajanja 3. mesta pred plejof, Subotičani mogu da se nadaju da već na leto budu učesnici nekog evropskog takmičenja. Kakve su ambicije subotičkog kluba, koliku će podršku dobiti klub od grada i matičnog saveza ostaje nam da vidimo u narednim mesecima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1107

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.