Komentara: 3
Pregleda: 1057

Odbojka: Spartak večeras protiv Novog Pazara u trećem meču polufinala plejofa

23.03.2018. u 09:12h
Izvor: Subotica.com
Odbojka: Spartak večeras protiv Novog Pazara u trećem meču polufinala plejofa

Plasmanom u polufinale plejofa Subotičani su već ostvarili veliki uspeh, ali daleko od toga da se zadovoljavaju bilo kakvim epilogom u duelu sa Novim Pazarom. Plejof serija igra se na tri pobede, Novi Pazar vodi sa 2:0, a odigraće se još minimalno jedan, od moguća pet. Večeras u subotičkoj Hali sportova od 19 časova igra se prvi naredni veliki meč za nadu u produžetak serije i eventualno preokret.

Bez obzira što imaju ozbiljan zaostatak, domaći odbojkaši ovaj meč dočekuju u dobrom raspoloženju. Oba meča Subotičani su izgubili sa po 3:0, ali u oba susreta su i pokazali kvalitet za samu završniocu brobe za titulu šampiona Srbije. Domaći parket uvek je bio veliki adut Subotičanima, nadamo se da će publika i ovog puta prepoznati važnost i značaj momenta te da će napuniti tribine i glasnom podrškom nositi "golubove".

Novi Pazar je dugogodišnji Superligaš i aktuelni osvajač Kupa Srbije, pokazao je tokom sezone kontinuitet igara, ali daleko je od ekipe koja dominira srpskim terenima, a to su potvrdile i brojne ekipe sa kojima je Novi Pazar igrao teške mečeve, a pamte se i porazi, među kojima je i onaj od Spartak u Subotici na startu 2018. godine.

Iako gosti ne kriju šampionske ambicije i želju za duplom krunom, Spartak je ekipa koja ako odigra na svom nivou može itekako da pokvari planove bilo kome.

Treći meč igra se večeras u 19 časova, a eventualno četvrti igrao bi se u ponedeljak, takođe u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 1057

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.