Komentara: 0
Pregleda: 1551

Odbojka: Nastavlja se Superliga - momci gostuju, devojke dočekuju

10.01.2019. u 14:04h
Izvor: Subotica.com
Posle dvonedeljne pauze za vikend se nastavlja prvenstvo Srbije za odbojkaše i odbojkašice. Muška ekipa Spartaka gostuje Vojvodini, dok devojke dočekuju Jedinstvo.
Odbojka: Nastavlja se Superliga - momci gostuju, devojke dočekuju

Kalendarsku godinu muška i ženska ekipa nažalost završile su porazima, posle tri vezane pobede i uspona na tabeli superligaša. Kraća pauza u takmičenju iskorišćena je da se ekipe još bolje spreme za nastavak takmičenja i preostala tri kola pred plejof.

Što se tiče muškog kolektiva, u šesnaestom kolu igraju meč protiv aktuelnog šampiona i lidera Vojvodine u Novom Sadu (petak, 18 časova). Subotičani su trenutno četvrti sa dva boda manje od jedinstva i dva boda više od Mladog radnika. Meč sa šampionom biće sigurno veliki motiv za srčane Subotičane.

Sa druge strane devojke će dočekati tradicionalno neugodno Jedinstvo iz Stare Pazove i taj meč neće imati veliku rezultatsku važnost s obzirom da je ekipa još ranije obezbedila plejof, ali može da omogući "golubicama" da odigraju rasterećeno i konačno prekinu seriju poraza od Jedinstva koja traje od sezone 2013/14, računajući zvanične prvenstvene i Kup utakmice.

Subotičanke posle prilično lošeg tvaranje sezone poečele su da igraju dosta bolje i trenutno drže 6. poziciju, a do kraja ligaškog dela posle Jeidnstva dočekaće i Crvenu zvezdu, a u međuvremenu gostovati Železničaru u Lajkovcu.

Meč protiv Jedinstva igra se u nedelju od 18 časova u subotičkoj Hali sportova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1551

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

ženska odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.