Komentara: 0
Pregleda: 1397

Odbojka: Nastavlja se Kup takmičenje, subotičke ekipe dobile protivnike

22.10.2021. u 10:42h
Izvor: Subotica.com
U Odbojkaškom savezu Srbije juče su žrebom određeni parovi četvrtfinala Kupa Srbije u obe konkurencije. Priliku da se izbore za ulazak među četiri najbolje ekipe imaće i muški i ženski kolektiv Spartaka, ali naredne prepreke biće im ozbiljan izazov.
Odbojka: Nastavlja se Kup takmičenje, subotičke ekipe dobile protivnike

Ženski kolektiv Spartaka je u utorak sa 3-0 savladao superligaša Inđiju, dok je muški u triler meču savladao Jedinstvo iz Stare Pazove sa 3-2. U narednoj fazi, za mesto među četiri najbolje ekipe ženska ekipa boriće se protiv Uba, dok će muška (ponovo) igrati protiv Vojvodine.

U konkurenciji odbojkašica sastaće se Srem (Sremska Mitrovica) – TENT (Obrenovac), Jedinstvo (Stara Pazova) – Crvena zvezda i Železničar - Partizan, a u konkurenciji odbojkaša Crvena zvezda – Niš, Mladi radnik (Požarevac) - Ribnica (Kraljevo) i Partizan – Radnički (Kragujevac).

Aktuelni osvajači trofeja najmasovnijeg klupskog takmičenja su Železničar u ženskoj i Ribnica u muškoj konkurenciji.

Pravi izazov za odbojkaše biće susret sa Vojvodinom, s obzirom da za nepunih 5 dana sa ovim protivnikom igraju dva puta, večeras u okviru 4. kola Superlige, dok je Kup susret zakazan za utorak ili sredu (još nije objavljen precizan raspored). Dobra okolnost je što oba susreta igraju na svom terenu, dok će revanš u Kupu biti u Novom Sadu.

U ženskoj konkurenciji Spartak će na Ub, prvi meč će se igrati u Subotici, takođe još nije utvrđen precizan raspored, ali izvesno je da je utorak ili sreda. Revanši su nedelju dana kasnije. Još jedan kuriozitet je da i ženska ekipa večeras igra protiv ekipe sa kojom će kroz nekoliko dana igrati i Kup duel.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1397
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.