Komentara: 0
Pregleda: 1934

Odbojka: Muška ekipa izgubila od Novog Pazara, ženska od Vizure

15.10.2018. u 10:51h
Izvor: Subotica.com
Obe ekipe Spartaka za vikend su upisale poraze. Odbojkaši su u subotu poraženi u Novom Pazaru od istoimene ekipe, dok su "golubice" sinoć parirale koliko su mogle Vizuri, ali nisu mogle da izbegnu poraz.
Odbojka: Muška ekipa izgubila od Novog Pazara, ženska od Vizure

UMOR UČINIO SVOJE, MOMCI DALI SVOJ MAKSIMUM

Muška odbojkašaka ekipa Spartaka osokoljena sa dve uvodne pobede samouvereno je krenula put Novog Pazara na megdan tradicionalno neugodnoj ekipi, u gradu koji je pokazao da izuzetno voli i neguje odbojku. Izabranici Igora Žakića nažalost nisu mogli da se oporave i konsoliduju nakon neplanirano iscrpljujućeg Kup meča u sredu protiv Ribnice, koji su mladi "golubovi" dobili na kraju, ali tek posle 5 setova.

Dalek put na jug Srbije i taj fizički zahtevan meč očigledno su uzeli svoj danak i Subotičani iz Novog Pazara nisu mogli da izvuku ništa sem časnog poraza od 0:3, po setovima 25-15, 25-21 i 26-24.

Naporan tempo nastavlja se za superligaše. Već u sredu igra se naredno kolo, a Spartak u njemu od 19 časova dočekuje Crvenu zvezdu iz Beograda.

DEVOJKE POKUŠALE DA IZNENADE, ALI NEUSPEŠNO

U subotičkoj Hali sportova sinoć je odigran meč Spartaka i Vizure u okviru 3. kola Superlige za žene. Vizura kao favorit u odnosu na mladu ekipu Spartaka  opravdala je očekivanja, iako su "golubice" pokušavale da učine više. Obe ekipe su mlade, ali veće iskustvo i "duža klupa" su bili na strani gošći iz Rume, a to se posebno osetilo u trenucima kada se lomio meč.

Meč je završen sa ubedljivih 0:3 (15-25, 20-25, 14-25), a gošće su kontrolisale meča čitavim tokom i bze većih problema upisale svoju treću pobedu i zasluženo drže čelo superligaškog karavana.

Nakon meča sa Vizurom Subotičanke su upisale i treći poraz, a ostaje im tračak nade da taj odnos mogu da poprave već u sredu (18,30h) kada u Pančevu kada gostuju ekipi Dinama koji ima identičan praktično protv istih ekipa kao i devojke sa severa Bačke.

Izvor: Subotica.com
Odbojka (Ž): Spartak - Vizura Odbojka (Ž): Spartak - Vizura Odbojka (Ž): Spartak - Vizura Odbojka (Ž): Spartak - Vizura Odbojka (Ž): Spartak - Vizura Odbojka (Ž): Spartak - Vizura Odbojka (Ž): Spartak - Vizura Odbojka (Ž): Spartak - Vizura
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1934
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.