Komentara: 10
Pregleda: 5099

Od utorka vakcinacija bez zakazivanja za starije od 60 godina u ambulantama na Kelebiji, Paliću i u Tavankutu

15.03.2021. u 15:31h
Izvor: Subotica.com
Od utorka vakcinacija bez zakazivanja za starije od 60 godina u ambulantama na Kelebiji, Paliću i u Tavankutu

U cilju da se još više pojača intenzitet masovne vakcinacije i da se građanima iz prigradskih naselja omogući da u svom mestu boravka započnu imunizaciju, Dom zdravlja Subotica od sutra ubacuje i ambulante na Kelebiji (Veljka Vlahovića), Paliću (Park Heroja 8) i u Tavankutu (Marka Oreškovića).

U ove tri ambulante, u vremenskom periodu od 8 do 13 časova, moći će da dođu, bez prethodnog zakazivanja, građani stariji od 60 godina. Vakcinacija će se vršiti kineskom vakcinom, proizvođača "Sinofarm".

Sa istim ciljem za vikend kao punktovi za imunizaciju uključene ambulante u Bajmoku i Čantaviru za meštane tih i okolnih sela, dok je od danas, do daljeg, za stanovnike Subotice alociran punkt u ambulanti u Kumičićevoj ulici koji će raditi od 9 do 16 časova.

Zainteresovani građani iz Bajmoka, Čantavira i okolnih sela i Subotice kada krenu na vakcinaciju treba sa sobom da ponesu lični dokumenat sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko građani nisu u mogućnosti moći će to da urade na punktu.

Dom zdravlja Subotica apeluje na sve građane koji žele da prime vakcinu da na punkt dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera - nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 10
Pregleda: 5099

Povezane vesti

Povezane teme

dom zdravlja subotica

vakcinisanje

vakcinacija

imunizacija

korona virus

epidemija korona virusa

korona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.