Komentara: 0
Pregleda: 3704

Nastavlja se vakcinacija bez zakazivanja u Bajmoku i Čantaviru, od danas se pridružuje ambulanta u Kumičićevoj

15.03.2021. u 11:13h
Izvor: Subotica.com
Kako bi omogućilo meštanima Bajmoka, Čantavira i okolnih sela, kao i Subotice koji žele da se vakcinišu, a nisu do sada došli na red ili nisu uspeli da se prijave kroz sistem, Dom zdravlja Subotica i danas je obezbedio zainteresovanim osobama starijim od 60 godina da se vakcinišu bez zakazivanja.
Nastavlja se vakcinacija bez zakazivanja u Bajmoku i Čantaviru, od danas se pridružuje ambulanta u Kumičićevoj

Vakcinacija će se obaviti u ambulantama u Bajmoku (Maršala Tita bb), Čantaviru (Jožefa Atile 13) i Ambulanti 1 (Evgenija Kumičića 4) u Subotici, u periodu od 9 do 16 časova. Za ovu priliku obezbeđene su vakcine kompanije „Sinofarm“ (kineska vakcina) i mogu je primiti građani stariji od 60 godina, bez zakazivanja.

ZA VIKEND VAKCINISANO 2.144 GRAĐANA - Imunizaciji stanovništva protiv kovid-19 za vikend je obavljena na pet punktova za vakcinisano je ukupno 2.144 građana. Subota je bila rekordan od početka masovne vakcinacije dan kada je vakcinisano 1099 građana.

Zainteresovani građani iz Bajmoka, Čantavira i okolnih sela i Subotice kada krenu na vakcinaciju treba sa sobom da ponesu lični dokumenat sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko građani nisu u mogućnosti moći će to da urade na punktu.

Na centralnom punktu za vakcinaciju u Novoj opštini i danas se vrši vakcinacija i revakcinacija građana po pozivu od „eUprave“, i to u period od 8 do 20 časova, a poziv je dobilo 433 građana.

Dom zdravlja Subotica apeluje na sve građane koji žele da prime vakcinu da na punkt dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera - nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 3704

Povezane vesti

Povezane teme

vakcinacija

imunizacija

korona virus

epidemija korona virusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.