Komentara: 8
Pregleda: 6462

Vakcinacija bez zakazivanja i u ambulanti u Kumičićevoj ulici

16.03.2021. u 09:59h
Izvor: Subotica.com
Vakcinacija bez zakazivanja i u ambulanti u Kumičićevoj ulici

Građani stariji od 60 godina koji žele da se vakcinišu protiv virusa kovid-19, a nisu se do sada prijavili kroz sistem "eUprava", mogu to da učine bez zakazivanja danas i sutra od 8 do 13 časova u ambulanti u Kumičićevoj ulici. Vakcinacija se vrši vakcinom kompanije "Sinofarm" (kineska).

Građani koji su ranije obavešteni o terminu vakcinacije za današnji dan treba da idu na punkt za imunizaciju koji se nalazi u zgradi Nove opštine. 

Podsetimo, od danas se sprovodi vakcinacija, bez zakazivanja, za 60+ građane u ambulantama na Kelebiji, Paliću i u Tavankutu.

Zainteresovani građani kada krenu na vakcinaciju treba sa sobom da ponesu lični dokumenat sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko građani nisu u mogućnosti, moći će to da urade na punktu.

Dom zdravlja Subotica apeluje na sve građane koji žele da prime vakcinu da na punkt dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera - nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 6462

Povezana vest

Povezane teme

dom zdravlja subotica

vakcinacija stanovništva subotica

vakcinisanje

vakcinacija

imunizacija

korona virus

epidemija korona virusa

korona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.